Perhepäivä Yyterissä

Yyterin uniikki luonto ja erinomaiset palvelut takaavat tekemistä ja näkemistä ympäri vuoden. Peräti 6 km pitkä hiekkaranta ja matala rantavesi sopivat erinomaisesti kaikille, perheen pienimmistä lähtien! Rannalla olon lisäksi voi pulahtaa Yyterin Virkistyshotellin altaisiin tai poiketa Yyterin näkötornissa ihailemassa maisemia. Aktiviteetteja löytyy myös suppailijoille ja surffareille. Luonnonhelmassa on mukava tiirailla lintuja. Voit myös suunnata esimerkiksi Seikkailupuisto Huikeeseen, jossa erilaisia seikkailuratoja löytyy kaikenlaisille liikkujille. Tai sitten voit vuokrata fatbiken tai e-fatbiken  - Yyterin alueelta tekeminen ei lopu kesken.

Järjestämme retken Yyteriin jäsenillemme perheineen lauantaina 10.6. 

Hinta

Tarjoamme osastomme jäsenille perheineen bussikuljetuksen Salo-Yyteri-Salo. Lisäksi osallistumme Seikkailupuisto Huikeen köysiradan lippujen kustannuksiin niin, että maksettavaksi osallistujille jää 10 €/lippu. Normaalihinta alle 130 cm lipulle on 23 € ja yli 130 cm lipulle 29 €. Mahdolliset muut aktiviteetit sekä ruokailut ja kahvit osallistujat maksavat ja varaavat itse. 

Aikataulu ja ohjelma

Bussi lähtee Salon torilta 10.6. klo 8 ja saapuu Yyteriin noin klo 11. Matka-aikaan sisältyy omakustanteinen kahvitauko. Takaisin Saloa kohti lähdemme klo 18 ja olemme Salossa noin klo 20.30. 

Jos varaat liput Seikkailupuisto Huikeen köysiradalle, olethan paikalla Seikkailupuistossa klo 11.30. Köysiradalle on hyvä varata aikaa noin 3 tuntia.

Yyterissä tekemistä riittää varmasti koko päiväksi. Mikäli haluat kuitenkin välillä käydä tutustumassa Porin keskustaan, tarjoamme kuljetuksen Yyteri-Pori-Yyteri. Lisätietoja tästä mahdollisuudesta menomatkalla. 

Tässä joitain esimerkkejä Yyterin aktiviteeteista:

SEIKKAILUPUISTO HUIKEE
Huikee-Seikkailupuistossa on kaikenikäisille suunnattuja aktiviteetteja. Köysirata on rakennettu puihin 1-13 metrin korkeuteen ja se on kokonaisuudessaan lähes 2 km pitkä. Radalla on 115 erilaista haastetta ja radalla kuljetaan kiiveten, liukuen taikka tasapainoillen puiden välillä erilaisia esteitä ylittäen. Löytyy myös matalampi köysirata. Jos olet yli 110 cm, mutta alle 130 cm voit seikkailla Vihreillä radoilla (5 kpl). Jos olet yli 130 cm, voit seikkailla myös sinisillä radoilla (4 kpl). Mustalle radalle vaatimuksena on hyvä peruskunto ja minimissään 150 cm pituusraja. Köysiseikkailuradoille suosittelemme varaamaan aikaa vähintään 3 tuntia (sisältää alkuopastuksen ja harjoitusradan, kiireaikana voi olla, että tarvitset enemmän aikaa).
Voit vuokrata Huikeesta myös fatbike-maastopyörän sähköllä tai ilman. Yyterin pehmeässä maastossa on helppo kulkea. Yyterin alueelta löytyy yli 30 kilometriä erilaisia retkeilyreittejä. Fatbike -maastopyöräily on helppoa eikä vaadi aiempaa kokemusta maastopyöräilystä. Fatbike hinnat: 2h 25 €, 3h 32 € & 4h 39 €. e-Fatbike hinnat: 2h 39 €, 3h 49 € & 4h 59 €. Pyörävuokra sisältävää pyörän sekä kypärän.
SUP-laudoilla lautailu on omatoimista ja se on hauska tapa kokeilla vesillä kulkemista. Hinnat: 2h 22 €, 3h 29 € & 4h 35 €. SUP-laudan vuokra sisältää: SUP-lauta, mela, kelluntaliivit (koot lapsesta aikuiseen, max. 90 kg), kuljetuskärry.
Perheen vauhdikkaimmat pääsevät haastamaan itseään Pumptrack-potkulautaradalla. Hinta 7 €.

KYLPYLÄ MERENNEITO
Yyteri Virkistyshotellin yhteydessä sijaitsee kylpylä Merenneito. Altaan reunalla voi ihastella merimaisemaa ja nauttia ravintolan antimista. Käytössä on myös terassialue aurinkotuoleineen. Perheen pienimmät viihtyvät kahluualtaassa. Virkistävä, 17-metrinen kuntoallas, puuha-allas ja vesiliukumäki, poreamme, omat saunat miehille sekä naisille, alle 15-vuotiaat vain täysi-ikäisen kanssa kylpylään, uimashortsit sallittu, uimavaippa pakollinen < 3 v.

Hinnasto aikuinen 18 €, lapsi (aikuisen seurassa, 4-14v.) 11 €, perhepaketti (2 aikuista ja 1-3 lasta) 42 €, eläkeläinen 12 €. Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta.

RETKEILYREITIT
Yyteri on paljon muutakin kuin hiekkaranta. Retkeilyreittien varrelle mahtuu monenlaista maisemaa: merta, dyynejä, mäntymetsää, vanhaa kuusimetsää, suonylitystä, luontotorneja, hiekkaisia metsäreittejä. Uudistettu, kartoitettu reittikokonaisuus pitää sisällään alueen pohjoisesta, Herrainpäiviltä ja Yyteri Golfilta, etelään Seikkailupuisto Huikeelle. Myös Yyterin Linturannalle (Yyterin lietteet) on opastettu kulku.
Retkeilyreitit Yyterissä

  • Santojen lenkki 5,4 km
  • Keisarin kierros 2,8 km
  • Herrainpäivien luontopolku 1,5 km
  • Golfpolku 2,8 km
  • Huikee reitti 1,5 km
  • Lietteiden reitti 8,0 km
  • Yyterin reitti 8,1 km

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Sitovat ilmoittautumiset 28.5. mennessä alla olevalla lomakkeella. Mukaan mahtuu 59 hlö ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea. Minimiosallistujamäärä, jotta retki järjestetään, on 30 hlö. 

Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille 28.5. jälkeen tai sitten, kun vaadittavat 30 osallistujaa ovat kasassa. 

Lisätiedot

Yyterin alueesta aktiviteetteineen löydät lisäinfoa tästä. Mikäli jokin jäi askarruttamaan, kysy lisää toimisto@teollisuus57.com tai p. 044 978 3957 (viestillä tai whatsapissa tavoittaa parhaiten). 

Ilmoittautumislomake - Perhepäivä Yyterissä

Seikkailupuisto Huikeen köysirataliput

Haluan lipun (tai lippuja) Seikkailupuisto Huikeen köysiradalle (omavastuu 10 €/lippu) seuraavasti:

Huom. Osastomme köysiratavuoro alkaa klo 11.30. Saavuthan siis silloin Seikkailupuistolle, mikäli varasit lippuja etukäteen.