Teatterimatka: Niskavuoren nuori emäntä

Osastomme naistoiminta järjestää retken Jokioisille Teatteri Tuntemattoman näytökseen Niskavuoren nuori emäntä lauantaina 17.6. Lähtö bussilla Salon torilta klo 12.30. Perillä teatterilla ollaan klo 13.40 ja näytös alkaa klo 14. Retkelle ovat tervetulleita kaikki jäsenemme ja mukaan voi ottaa aveciksi myös yhden ei-jäsenen. 

Teatteri Tuntemattoman sivuilta: 
"Tämä Hella Wuolijoen kirjoittama ajaton näytelmä sijoittuu 1880-luvulle, jolloin Suomessa elettiin vahvaa kansallisen heräämisen aikaa. Wuolijoki tunnetaan maaseudun, naisten ja suomalaisuuden kuvaajana ja puolestapuhujana. Niskavuoren nuori emäntä on vahvojen tunteiden näytelmä. Rakkauden ja velvollisuuden, sekä ihmisen oman tahdon ja maan ristivetoa. Se on kertomus viljavista pelloista ja metsästä, jonka uumenista haetaan vastauksia.

Näytelmän dramatisoi ja ohjaa Sari Ojala. Orkesterissa Tuomo Sorri (kapellimestari/koskettimet), Teemu Mastovaara (sello) ja Anna-Sofia Kallio (huilu). Lavastuksesta vastaavat Sampsa Jaakkola, Sami Myllyoja ja Ari Heinämäki.

Näytelmä on osa Jokioisten kunnan 150-vuotis juhlavuotta.

Näytelmän oikeuksia valvoo Suomen näytelmäkirjailijaliitto (SUNKLO)"

Hinta

Hinta jäsenelle 20 € ja avecille 25 €. Hinta sisältää bussikuljetuksen, teatterilipun ja väliaikakahvin. 

Ilmoittautuminen

Olemme varanneet retkelle 20 paikkaa, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ole siis nopea! Sitovat ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella ja ilmoita samalla mahdollisen avecin nimi. Saat vielä muistutusviestin lähempänä tapahtumaa. 

Maksuohje

Maksa lippusi 11.6. mennessä ammattiosaston tilille Salon Teollisuustyöntekijät ry, FI45 5410 6440 0029 39, viestiksi Teatteri ja heidän nimet, joiden liput maksat.

Huom. Mikäli ilmoittaudut, mutta jätät ilman hyväksyttävää syytä saapumatta tapahtumaan, joudumme laskuttamaan sinulta lippujen hinnan. 

Ilmoittautumislomake - Teatterimatka 17.6.2023