Edunvalvonta

Edunvalvontakysymyksissä kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä oman työpaikan luottamusmieheen. Myös Teollisuus 57 neuvoo sekä jäseniä että luottamusmiehiä. Lisäksi saat apua Teollisuusliiton Varsinais-Suomen aluetoimistosta ja Teollisuusliiton työsuhdeneuvonnasta.

Jos joudut työttömäksi tai lomautetuksi, saat toimistoltamme apua kaikkiin työttömyysturvaa koskeviin asioihin. Toimistollamme on tietokone, skanneri-kopiokone ja verkkoyhteys jäsentemme käyttöön. Voit esimerkiksi tehdä sähköisen ansiopäivärahahakemuksen tai kopioida tarvittavia liitteitä ja muita asiakirjoja. Opastamme myös ansiopäivärahahakemuksen täyttämisessä. Oven postiluukusta voit jättää meille hakemuksia ja/tai niiden liitteitä toimitettavaksi työttömyyskassaan.

Teollisuusliiton kotisivuille on koottu runsaasti ohjeita ja apua eri tilanteisiin. Löydät sivuilta myös voimassa olevat työehtosopimukset liiton kaikilta aloilta. 

Teollisuuden työttömyyskassan sivuilta löydät paljon tietoa etuuksista, kuten ansiopäivärahan hakemisesta tai vuorottelukorvauksesta. Sivuille on koottu myös lomakepohjia eri tarkoituksiin.

 • Teollisuusliiton työsuhdeneuvonta
  p. 020 690 447, tyosuhdeneuvonta@teollisuusliitto.fi
 • Teollisuusliiton Varsinais-Suomen aluetoimisto
  Vastaava aluetoimitsija Jari Kramsu, p. 040 769 5731, jari.kramsu@teollisuusliitto.fi
  Aluetoimitsija Osmo Rantanen, p. 040 860 1635, osmo.rantanen@teollisuusliitto.fi
  Aluetoimitsija Jorma Rand, p. 050 081 8648, jorma.rand@teollisuusliitto.fi
  Järjestämistoimitsija Arttu Uhlgren, p. 050 597 0395, arttu.uhlgren@teollisuusliitto.fi