Edunvalvonta

Edunvalvontakysymyksissä kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä oman työpaikan luottamusmieheen. Myös Teollisuus 57 neuvoo sekä jäseniä että luottamusmiehiä. Lisäksi saat apua Teollisuusliiton Lounais-Suomen aluekeskuksesta ja Teollisuusliiton työsuhdeneuvonnasta.

Jos joudut työttömäksi tai lomautetuksi, saat toimistoltamme apua kaikkiin työttömyysturvaa koskeviin asioihin. Toimistollamme on tietokone, skanneri-kopiokone ja verkkoyhteys jäsentemme käyttöön. Voit esimerkiksi tehdä sähköisen ansiopäivärahahakemuksen tai kopioida tarvittavia liitteitä ja muita asiakirjoja. Opastamme myös ansiopäivärahahakemuksen täyttämisessä. Oven postiluukusta voit jättää meille hakemuksia ja/tai niiden liitteitä toimitettavaksi työttömyyskassaan.

Teollisuusliiton kotisivuille on koottu runsaasti ohjeita ja apua eri tilanteisiin. Löydät sivuilta myös voimassa olevat työehtosopimukset liiton kaikilta aloilta. 

A-kassan sivuilta löydät paljon tietoa etuuksista, kuten ansiopäivärahan hakemisesta tai vuorottelukorvauksesta. Sivuille on koottu myös lomakepohjia eri tarkoituksiin.

 • Teollisuusliiton työsuhdeneuvonta
  p. 020 690 447, tyosuhdeneuvonta@teollisuusliitto.fi
 • Teollisuusliiton Lounais-Suomen aluekeskus
  Vastaava aluetoimitsija Jari Kramsu, p. 040 769 5731, jari.kramsu@teollisuusliitto.fi
  Aluetoimitsija Osmo Rantanen, p. 040 860 1635, osmo.rantanen@teollisuusliitto.fi
  Aluetoimitsija Jorma Rand, p. 050 081 8648, jorma.rand@teollisuusliitto.fi
  Aluetoimitsija Arttu Uhlgren, p. 050 597 0395, arttu.uhlgren@teollisuusliitto.fi