Tietoa meistä

Teollisuus 57 on Salon alueen suurin teollisuusalan ammattiosasto. Jäsenemme saavat henkilökohtaista palvelua toimistollamme Salon keskustassa, jossa työskentelee toimitsijamme Janina Mäkinen. 

Meiltä saat apua mm. työpaikan ongelmatilanteissa, jäsenmaksuasioissa ja päivärahahakemusten täyttämisessä. Jäsenpalvelun lisäksi mm. tuemme työpaikkojen luottamushenkilöitä jäsenhankinnassa ja työpaikan edunvalvonnassa, ylläpidämme kartoitusta jäsentemme työpaikoista sekä organisoimme järjestämiskampanjoita työpaikoilla. 


Viestintä 

Tiedotamme osaston toiminnasta koti- ja FB-sivujen lisäksi jäsenillemme kuukausittain lähetettävässä sähköpostiuutiskirjeessä, Salonjokilaakson Yhdistyspalstalla ja toimiston ikkunan ilmoitustaululla.  Huolehdithan siis, että sähköpostiosoitteesi on tallennettu jäsentietoihisi. Kirjaudu eAsiointiin Teollisuusliiton kotisivuilla ja päivitä tietosi tarvittaessa.

Tiesitkö, että ammattiosastot on aikanaan perustettu järjestäytyneen voiman luomiseksi, parantamaan työpaikkojen palkkaehtoja ja työturvallisuutta, edesauttamaan työpaikkojen säilymistä sekä tarjoamaan tukea työttömyyden aikana.

Eri alojen ammattiosastot yhdistyivät vähitellen ammattiliitoiksi. Yhä edelleen Teollisuusliiton perusyksikkönä toimivat ammattiosastot. 

Kuulut siis ammattiosastosi kautta Teollisuusliittoon.