Tietoa meistä

Teollisuus 57 on Salon alueen suurin teollisuusalan ammattiosasto. Jäsenemme saavat henkilökohtaista palvelua toimistollamme Salon keskustassa, jossa työskentelee toimitsijamme Janina Mäkinen. 

Janinalta saat apua mm. työpaikan ongelmatilanteissa, jäsenmaksuasioissa ja päivärahahakemusten täyttämisessä. Jäsenpalvelun lisäksi Janina tukee työpaikkojen luottamushenkilöitä jäsenhankinnassa ja työpaikan edunvalvonnassa, ylläpitää kartoitusta jäsentemme työpaikoista, toteuttaa järjestämiskampanjoita työpaikoilla, huolehtii osaston viestinnästä, talousasioista ja tilastoinnista, suunnittelee ja järjestää osaston koulutukset sekä laatii toimintasuunnitelman ja talousarvion. Myös hallituksen kokousten valmistelu, niihin osallistuminen ja usein päätösten toimeenpanokin kuuluvat Janinan työtehtäviin.    


Viestintä 

Tiedotamme osaston toiminnasta koti- ja FB-sivujen lisäksi jäsenillemme kuukausittain lähetettävässä sähköpostiuutiskirjeessä, Salonjokilaakson Yhdistyspalstalla ja toimiston ikkunan ilmoitustaululla.  Huolehdithan siis, että sähköpostiosoitteesi on tallennettu jäsentietoihisi. Kirjaudu eAsiointiin Teollisuusliiton kotisivuilla ja päivitä tietosi tarvittaessa.

Tiesitkö, että ammattiosastot on aikanaan perustettu järjestäytyneen voiman luomiseksi, parantamaan työpaikkojen palkkaehtoja ja työturvallisuutta, edesauttamaan työpaikkojen säilymistä sekä tarjoamaan tukea työttömyyden aikana.

Eri alojen ammattiosastot yhdistyivät vähitellen ammattiliitoiksi. Yhä edelleen Teollisuusliiton perusyksikkönä toimivat ammattiosastot. 

Kuulut siis ammattiosastosi kautta Teollisuusliittoon.