Kesän jäsenetu: uimaan ja saunomaan Rantapirtille!

27.5.2021

Tarjoamme jäsenillemme perheineen saunomis- ja uintimahdollisuuden Lehmijärven Rantapirtillä. Myös grillikatos on käytettävissä ja nuotio valmiina, joten nappaa evästä mukaan! 

Milloin

Rantapirtti on käytettävissämme kesätiistaisin 8.6.-14.9. klo 17-20 lukuunottamatta seuraavia päiviä: 15.6. ja 10.8.

Missä

Rantapirtti sijaitsee Lehmijärven uimalan vieressä, os. Lehmirannantie 121, Salo. Keskustasta matkaa perille on noin 14 km. Perniöntien varrelta on viitoitus Lehmijärven uimalan parkkipaikalle, johon myös Rantapirtille tulevat voivat pysäköidä. Parkkipaikalta näet Rantapirtin portin, jossa ammattiosastomme kyltti. 

Kenelle

Saunomaan ja uimaan ovat tervetulleita kaikki osastomme jäsenet perheineen (ns. ydinperhe). Varaudu todistamaan jäsenyytesi paikanpäällä. Helpoiten se käy vilauttamalla kännykästäsi löytyvää mobiilijäsenkorttia, jonka saat ladattua eAsioinnista: https://www.teollisuusliitto.fi/jasenyys/easiointi/mobiilijasenkortti/

Koronan huomioiminen

Seuraamme tarkasti Varsinais-Suomen Aluehallintoviraston ja Salon kaupungin ohjeita kaikessa toiminnassamme. Rajoitamme tarvittaessa samaan aikaan paikalla olevien Rantapirtin käyttäjien ja/tai saunojien määrää. Lisäksi suosittelemme tarvittaessa saunomaan lyhyemmän ajan kerrallaan. Löydät paikanpäältä tarkemmat toimintaohjeet. Saavuthan paikalle vain terveenä ja muut huomioiden. Käytäthän käsidesiä ja kasvomaskia ohjeistuksen mukaisesti. 

Lisätiedot

Jari-Matti Välkkynen (ao:n pj): jarimatti.valkkynen@gmail.com / p. 050 385 7637