Kysyimme jäseniltä: risteilyt suosituimpia retkikohteita

29.8.2022

Selvitimme kesän aikana jäsentemme toiveita tulevista retkikohteistamme. Kyselyyn vastasi 24 henkilöä, äänen sai antaa useammalle kohteelle. Mieluisimmiksi retkikohteiksi jäsenet valitsivat erilaiset laivaristeilyt. Päiväristeily Maarianhaminaan ja yön yli risteily Tallinnaan tai Tukholmaan keräsivät kumpikin 13 ääntä. Kakkosena olivat tasatuloksin yön yli risteily Visbyhyn ja päiväristeily Ukko-Pekalla Naantaliin (11 ääntä). Urheilu kiinnosti vastausten perusteella jäseniämme vähiten – retki TPS:n jääkiekkomatsiin sai vain 3 ääntä. Voi tietysti olla, että vaihtoehtona oli väärän joukkueen ottelu tai kokonaan väärä urheilulaji… Saimme lisäksi useita hyviä retkikohde-ehdotuksia, kuten Yyterin Porissa seikkailupuistoineen ja retkeilyreitteineen sekä Elonkierron maaseutu- ja kotieläinpuiston Jokioisissa.

Kysyimme myös, minkä suuruisen omavastuun jäsenet olisivat valmiita retkestä maksamaan. Selvä enemmistö vastaajista piti max. 30 euron omavastuuta sopivimpana (10 ääntä). Kaikkien mielestä omavastuuosuuden kerääminen oli kuitenkin hyvä juttu ja lisäksi 7 vastaajaa oli sitä mieltä, että voisi maksaa yli 100 euron omavastuun ns. arvokkaammasta retkikohteesta tai pidemmästä matkasta. 2/3 vastaajista oli jo aiemmin osallistunut osastomme järjestämiin tapahtumiin tai retkille.

Vastaajien kesken arvottiin 50 euron lahjakortti Teollisuusliiton omaan Soppi-verkkokauppaan. Voittajaksi valikoitui Salon Konepajalla työskentelevä Tommy Oksanen. Kiitos kaikille vastanneille ja onnea arvonnan voittajalle 😊. Tulemme ottamaan kyselyn vastaukset huomioon tulevien vuosien toimintaa suunnitellessamme. Tuliko sinulle mieleen joku erinomainen retkikohde? Vinkkaa siitä meille, kts. yhteystiedot.